събота, 15 януари 2011 г.

Synth пионер Роджър Лин ни показва новите си аналогова дръм машина, "Бурята" (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/synth-pioneer-roger-linn-shows-us-his-new-analog-drum-machine-t/:
Бяхме скита из претъпканите, шумни зали на тази година NAMM се покаже, когато особено откачи на изчакване барабан модел удари ни тъпанчета. Ние последва звук и възникна побелял, очилатият господин, потупване и копчета променяте толкова професионално, че не може да помогне проверка името му етикет. Представете си, нашата радост, когато видяхме, че е не по-малко от Роджър Лин, дизайнер на Linndrum и Akai е MPC60. Ако не сте запознати с тези условия, без значение: нека просто кажем, че д-р Дре и всеки друг производител, който е Ударих на синтетичен победи на полето дължи този човек цялата си кариера. Г-н Лин си партнира с Дейв Смит инструменти за създаване на Бурята, 16-тампон красота с достатъчно копчета, бутони и последователност мускули, за да ви вдъхнови за безкрайни часове в студиото. И звука на това нещо! Тя включва цифрови проби, като традиционна MPC, а там, където наистина блести е в аналогови синтез и последиците отдел. Това отнема много за дръм машина да се чувстват уникални и ценни в днешно време - особено от $ 2000 те ще се питам за това през юни - но Темпест от него от краткотрайни нашето време с него, звучи като това ще бъде добре стойност на инвестицията за сериозни производители. Видео демо на г-н Лин, след като на почивката.

Продължавам четене Synth пионер Роджър Лин ни показва новите си аналогова дръм машина, "Бурята" (видео)

Synth пионер Роджър Лин ни показва новите си аналогова дръм машина, "Бурята" (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари, 2011 16:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Роджър Лин Дизайн , Дейв Смит инструменти | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар