събота, 15 януари 2011 г.

Akai на IPAD-докинг SynthStation 49 и актуализира приложението: очите на най-NAMM 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/akais-ipad-docking-synthstation-49-and-updated-app-eyes-on-at/:
Помниш ли, когато всичко беше един iPhone док? Следващата революция подсъдимата скамейка ще бъдат просто ей така, но много по-масивна. Akai се фука строй версия на своя SynthStation 49-ключов регулатор MIDI в NAMM този уикенд, а това е почти една и съща идея, тъй като по-малките iPhone-докинг Synthstation25. Това заяви, тук имаш девет скорост-чувствителни подложки MPC, отделен раздел транспорт, както и 1/4-inch училище. И регулируем IPAD лапад, което е смешно нещо, за да видите на клавиатурата. Софтуер-мъдър, това по-млада-голям брат в семейството също ще подкрепи CoreMIDI - и обновена версия на SynthStation ап Akai на IOS за голям екран, като използват добавя недвижими имоти да се позволи по-фини, по-пряк контрол върху звука, заедно с нов раздел, запис и едновременно барабан / синт последователност. Не е лоша част от комплекта за тампон-централен музикант в живота си - търси да плясък надолу през юни за $ 199. Вижте по-долу на почивка за видео на устройството и runthrough на новия софтуер.

Галерия: Akai SynthStation49

Продължавам четене Akai на IPAD-докинг SynthStation 49 и актуализира приложението: очите на най-NAMM 2011

Akai на IPAD-докинг SynthStation 49 и актуализира приложението: очите на най-NAMM 2011 първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари, 2011 16:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар