събота, 15 януари 2011 г.

Korg ролята на прибиращата се nanoSeries2 USB контролери

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/korg-rolls-out-slimmed-down-nanoseries2-usb-controllers/:
първоначалния Korg nanoSeries USB контролер може да има някои събра смесени отзиви , когато те са били освободени още през 2008 г., но компанията вече завръща с нови и усъвършенствани модели, които изглеждат адрес поне част от тези оплаквания. Както и преди, в продуктовата линия включва три различни модела: nanoKEY2, nanoPAD2 и nanoKONTROL2, който може да се използват самостоятелно или двойка заедно. В допълнение към по-тънък дизайн за всеки, и трите са на разположение в избора на черен или бял, и то звучи като Korg е изваден от plasticky, QWERTY клавиатура смятат, че порази предишните модели, с nanoKEY2 по-специално, да има едни и същи "пра-чувство" докосване ", че Korg е разработила за своите професионални клавиатури MIDI." Все още няма думата за определяне на цените и наличността, но можете да намерите всички останали важни детайли, в линка по-долу.

Korg ролята на прибиращата се nanoSeries2 контролери USB първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти януари 2011 година 17:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник Korg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар