събота, 15 януари 2011 г.

Ще коли под наем можете Дин за връщане на половината заредени електрически превозни средства? Enterprise няма.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/15/will-rental-car-companies-charge-you-for-returning-half-charged/:
Това е нещо отвратително в повече от един аспект. По-рано този месец, Enterprise Rent-A-Car обяви , че скоро ще започне да предлага на Chevrolet Volt на компанията Марк Кристофър Auto център в Онтарио, Калифорния, и ние приеме, че наемателят най-добрите следете за всякакви непредвидени разходи, които могат да възникнат от изпращането му с мъртъв (или почти мъртви) скривалище на батерии. За всеки, който нае с бензинов двигател автомобили в миналото резултат, вие ще знаете, че връщането на камшик, с резервоар за гориво, само 90% пълен, не съвсем ще я намали и ще се залепи ponying за вашия надзор . За щастие - най-малко на предприятията - подобна настройка такса няма да се прилагат за електрически превозни средства. Лиса Мартини, говорител на предприятията, се свързва с нас, за да изяснят плановете на облекло, и те са шокиращо ориентиран към потребителите:
"[Enterprise] не планира да наложат на потребителите за възвръщане ЕДС без пълно зареждане. Enterprise е инсталиране на станции за зареждане на места, който ще предложи електромобили, както и планове за зареждане на превозни средства, след като те бъдат върнати."
Това до голяма степен то обобщава в продължение на поне една голяма-а-кар компания, и ние можем само да се надяваме, че всички останали публикува подобни намерения, преди да им счетоводители публикува нещо в обратния смисъл. Властта на народа, а?

Ще коли под наем можете Дин за връщане на половината заредени електрически превозни средства? Enterprise няма. първоначално се появи на Engadget на Съб, 15-ти януари 2011 г. 12:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар