събота, 15 януари 2011 г.

Стар Labs AirPower, липсващото звено адаптери вземат MIDI в дивата природа света на безжичните

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/15/starr-labs-airpower-missing-link-adapters-take-midi-into-the-wi/:
Ах, MIDI . Как обичам. Ти си повече от мръсотия себе си, но все още напълно необходимост - нещо, което може само да се надявам един ден да бъде. Но сега е време да се направи ход. Преминаването към един свят, където медни кабели и изолирани кабели не са необходими . Свят, в който безжичен правила. Създаване на дигитална музика има нов доклад на на два от най-известните опции, когато става въпрос за безжичен MIDI, с двете ги разпределят bleeps и bloops по съвсем различен ефира. В Стара Labs AirPower разчита на собственост 2.4GHz протокол за комуникация, които дават възможност MIDI китаристи най-накрая да си потанцува, без да се притеснявате и по кабел възход. "Разбира се, с от $ 425 (ъпгрейд) / $ 250 (само за MIDI) цена, това е далеч не е достъпна, както и че 250 $ устройството е необходимо в допълнение към $ 425 адаптер за всеки инструмент, не са направени от Стар. Връзката Липсва разчита на традиционните вълни WiFi, позволяващи телефони и таблетки лесно да се включи в своя потенциал. Ще трябва да са наясно, че дори и най-малкото малко намеса WiFi може да унищожи на живо концерта, но само за $ 150 (ограничена първия опит), може да си струва риска. Ръководителят на миналото на почивка за демонстрации на живо на последните, и се включи, че направо за повече мръсотия в дует.

Продължавам четене Стар Labs AirPower, липсващото звено адаптери вземат MIDI в дивата природа света на безжичните

Стар Labs AirPower, липсващото звено адаптери вземат MIDI в дивата природа света на безжичните първоначално се появи на Engadget на Съб, 15-ти януари, 2011 г 03:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Създаване на дигитална музика | източник Стар Labs | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар