събота, 15 януари 2011 г.

Moog Lap Steel добавя безкрайно аналогови поддържане на горната част на бедрата: уши-най-NAMM 2011 (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/moog-lap-steel-adds-infinite-analog-sustain-to-the-top-of-your-t/:
Оставя се да Moog да ни даде още една причина да се завижда на стомана играчи обиколка. Тъй като, ако си twangy, slidey Хавайски метални частици не бяха достатъчно хладен, на първо място, те сега имам полу-магическа способност за поддържане на магнитен или ням всеки низ чрез пикап - нещо подобно на по-рано Moog-засилено струнни инструменти. Легендарният синт производителят е също така хвърлени в стълба филтри и ято други ефекти за преминаване в красива инструменти. Поръчките се само като се вземат сега, и всеки от тях ще бъдат изработени по поръчка (розово и лилаво блясък Starburst с пикап MIDI, някой?) От лютиер приятел на производителя за малко под $ 3000. Седнахме с Кирил Ланс от Moog и един от четирите модела, съществуващи - улов видео на новата киселина блуграс звучи след почивката.

Продължавам четене Moog Lap Steel добавя безкрайно аналогови поддържане на горната част на бедрата: уши-най-NAMM 2011 (видео)

Moog Lap Steel добавя безкрайно аналогови поддържане на горната част на бедрата: уши-най-NAMM 2011 (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 г 18:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Moog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар