събота, 15 януари 2011 г.

Time Warner, Disney и на News Corp клечки говори срещу предписанията на FCC в Comcast-NBC сделка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/time-warner-disney-and-news-corp-bigwigs-speak-up-against-fcc/:
Здравейте, неизбежно. Той просто трябваше да се случи и сега, така е. Както Comcast, NBC, както и опита на FCC за работа на предписанията над предложените Comcast 51% изкупуване на NBC Universal, една разпокъсаност на няколко големи медийни компании се отделя специално внимание на възпроизвеждане от игра . Естествено, прецеденти, които са определени от тази сделка ще се отрази на бъдещите споразумения от този калибър, и лобисти за "Дисни", така и на News Corp (както и Time Warner главен изпълнителен директор Джеф Bewkes) не стоят над в кулоарите по-дълго. И трите съоръжения са съобщенията били "изрази опасенията си тази седмица с Федералната комисия по комуникациите, притеснени, че тези условия биха могли да подкопаят собствените си усилия да се възползват от зараждащата се индустрия онлайн видео."

Ние сме казали, че медиите мега-корпус се притесняват, че правилата - ако изкован надолу - може да попречи на провеждащите се преговори с доставчиците на онлайн видео, и на свой ред, да им даде по-малко ливъридж да се реализират и контролират своето съдържание в световен мащаб Мрежата. С други думи, ако NBC Universal е принуден да предоставят съдържание за всички Интернет доставчици плавно (и не само Comcast), какво да кажа други участници на съдържание и доставчиците на Интернет не биха били принудени на подобни сделки, независимо от това дали те са , участващи в преговорите за поглъщане? Излишно е да казвам, ние сме много далече от края на това пътуване, и докато гайки и болтове са доста суха, за да мислим за това, резултатите може да окаже съществено влияние върху нашето бъдеще навиците на зрителите.

Time Warner, Disney и на News Corp клечки говори срещу предписанията на FCC в Comcast-NBC сделката първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти януари 2011 година 17:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Улицата вестник Wall | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар