петък, 28 януари 2011 г.

Xbox ветеран Ed картофи се присъединява Razer в консултативна роля, най-вероятно да работят върху нещо страхотно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/xbox-veteran-ed-fries-joins-razer-in-an-advisory-role-probably/:
Какво правите, след като прекара почти три десетилетия бърникането на софтуер - от скромната Atari , чрез Microsoft Office, и в модерността на игри Xbox? Е, в картофи "Ед случай, ние не се познае, отидете на CES , намерете най-смелите, най-страхотните игри концепция наоколо, и да се запишете с нейния производител да помогне на указанията за неговото развитие. Отново, ние не се познае, че това, което Ед е направено, не можем да знаем със сигурност какво ще се прави като член на Борда Razer на съветниците, но това не е отричане на близостта на Суичблейд съобщението е и неговата свързваща игри периферна компания. Дори и любезно джентълмен Фокусът не е на преносими игрални устройство на Razer, ние си въобразяваме, че ще бъде добро влияние върху други продукти в бъдеще. В края на краищата, когато го е някога е лоша идея да има повече ветерани на вашия екип?

[Благодаря, г-н JL]

Продължавам четене Xbox ветеран Ed картофи се присъединява Razer в консултативна роля, най-вероятно да работят върху нещо страхотно

Xbox ветеран Ed картофи се присъединява Razer в консултативна роля, най-вероятно да работят върху нещо страхотно първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми януари 2011 год. 06:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар