петък, 28 януари 2011 г.

Нови изследвания показват, мозъците ни изтриете информация на "изключително висока" скорост

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/new-research-suggests-our-brains-delete-information-at-an-extra/:
Тайните на мозъка може да бъде практически безкраен, но екип от учени от два института в Гьотинген, Германия сега твърдят, че има отговор за най-малко един въпрос, който остава загадка: колко бързо се забравят в мозъка информация? Според новия модел на мозъчната дейност, че изследователите са открили, че отговорът на този е ни най-малко на активните неврон в секунда. Както Фред Улф от института "Макс Планк за динамика и самоорганизация се обяснява допълнително, че" изключително висок процент заличаване дойде като огромна изненада ", а това на практика означава, че информацията се губи в мозъка, толкова бързо, колкото може да се доставя - нещо, което учените казват, има "фундаментални последици за нашето разбиране на невронни код на кората на главния мозък."

Продължавам четене Нови изследвания показват мозъка ни изтриете информацията "за" изключително висока степен

Нови изследвания показват, мозъците ни изтриете информация на "изключително висока" скорост първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми Януари, 2011 год. 09:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geek.com | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар