петък, 28 януари 2011 г.

Razer пача на лек ремонт DeathAdder Black Edition USB геймърска мишка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/razer-trots-out-mildly-overhauled-deathadder-black-edition-usb/:
Когато имаш добър подвижен нещо, защо да спираме? Това е мантрата прилага за Razer Последният, който всъщност е третата DeathAdder да бъдат освободени. Може би си спомняте първоначалното се slinking обратния път през 2006 г. , с southpaws присъстват най-накрая се един от тях през март миналата година. Днес, за да отпразнуват годишнината Дърво на устройството, на Razer загуба на USB-свързани DeathAdder Black Edition. За всички намерения и цели, това е същото DeathAdder, че сме дошли да се обичат последното десетилетие, но с все по-така леко променени дизайн, който добавя без приплъзване гумени страни и изцяло черен цвят. Ще кораб в световен мащаб през следващия месец за $ 59.99 / € 59.99, като поръчките се вземат правилно ... за .. сега.

Продължавам четене Razer пача на лек ремонт DeathAdder Black Edition USB геймърска мишка

Razer пача на лек ремонт DeathAdder Black Edition USB геймърска мишка първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми 1 2011 14:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Razer | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар