петък, 28 януари 2011 г.

Геолокация ап отправя призив към вътрешния си добър самарянин, те прави любител EMT

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/geolocation-app-appeals-to-your-inner-good-samaritan-makes-you/:
Когато влезете в спиране на сърдечната дейност, имаш около десет минути, за да живее, ако не получите медицинска помощ, а средното време за реагиране при извънредни ситуации е седем минути след като наберете 911. В усилията си да получи хора помогне по-бързо и стимулира на iPhone на спестяване способности живот , в Сан Рамон долина Пожароизвестяване област в Калифорния е създал ап FireDepartment да се възползват от помощта на гражданите в борбата срещу (жалко) резултатите от жизнения цикъл на хранене Такос . В iPhone ап - Android и BlackBerry версии в момента в процес на разработка - позволява спешни диспечерите да информира потребителите чрез текста на близките криза. За тези героични чувство, приложението показва карта с местоположението на жертвата и всички съседни автоматични електронни дефибрилатори , и предвижда "реанимация напомняния" в случай, че сте CPR плюшено-Запада тип . Засега услугата работи само в Сан Рамон, но има планове за пристанището е за използване на друго място. Това означава, че могат да разчитат на една нация на любителските EMTs, което ни прави благодарен, че уста в уста "вече не е част от CPR. Вижте видеото след почивката, за да видите приложението в действие.

Продължавам четене геолокация ап отправя призив към вътрешния си добър самарянин, те прави любител EMT

Геолокация ап отправя призив към вътрешния си добър самарянин, те прави любител EMT първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми яну 2011 08:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink O'Reilly Radar | източник Сан Рамон долина защита на област пожар | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар