петък, 28 януари 2011 г.

BlackBerry Messenger шест информация изтече, ние страх на наркомани навсякъде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/blackberry-messenger-6-details-leaked-we-fear-for-addicts-every/:
Подробности за новия BlackBerry Messenger са изтичане на всички по интернет днес, и това, което виждаме е приложение, което може да ви Crackberry още по-невъзможно да се напусне. В ход, който показва желанието на RIM да се отпуснеш малко, BBM 6 може да се добави най-малко една нова функция, която не е точно заседателната зала подходящи за: игри. Говори се, че новите итерация на апартамент, който ще се движат по OS 5.0 и по-голяма, включва функция, която позволява на потребителите да използват BBM име като си геймър име, както и относно актуализиране статута им автоматично да се отрази на завършените задачи игрите. BBM 6, което ще даде възможност за по-големи групи и чат кръст чат. Ние няма как да се предскаже апартамент на въздействието на, но ако слуховете се окажат верни, ние няма да се учудя, за да видите второто пришествие на тяло BlackBerry .

BlackBerry Messenger шест информация изтече, ние страх на наркомани навсякъде първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари, 2011 17:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник BB Общността | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар