петък, 28 януари 2011 г.

Sony казва NGP ще бъдат "достъпни", няма да струва $ 599, WiFi само за версията също идва

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/sony-says-ngp-will-be-affordable-wont-cost-599-wifi-only-v/:
Имахме доста интервю с Джак Tretton на Sony, но ние със сигурност не е кът на пазара на нов горещ NGP детайли - Eurogamer и Game Informer интервюта компанията Андрю Камарата на представителите и Shuhei Йошида, съответно, и излезе с някои важни tidbits за четири-ядрени игри ръчно , особено по отношение на цените. Въпреки, че Tretton сякаш предполагат ние ще видите цената някъде на север от Nintendo 3DS е $ 250, Йошида бе цитиран да казва "Това няма да бъде $ 599," се смее на разстояние от идеята, че системата ще струва толкова, колкото и PlayStation 3 на скандалния оценка при пускането на пазара , и дом заяви, че Sony "ще снима на приемлива цена е най-подходящ за преносими пространство за игри."

Въпреки че нито един не е готов да плащам реална оценка приблизителни, президент на SCEE разкри един от начините, че цената може да слезе: бутане в по-малка модел без клетъчна свързаност, стратегията, която сте виждали преди . Къща заяви, че докато всички устройства идват с WiFi, "отделен SKU ще има 3G", което ни чудя коя от ръка на други новаторски характеристики могат да носят премия. В крайна сметка, OLED екрани не са евтини. Вижте останалата част от Eurogamer е отлично интервю (включително и малко за това, как Sony ще подреди по приоритет за сваляне на съдържание "по материален носител) в нашия източник връзка.

Sony казва NGP ще бъдат "достъпни", няма да струва $ 599, WiFi само за версията също идва първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми Януари 2011 01:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink VG247 , NeoGAF | източник Eurogamer , Game Informer | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар