петък, 28 януари 2011 г.

Motorola Atrix 4G отива на AmazonWireless, $ 150 за 11 февруари - грешка?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/motorola-atrix-4g-goes-up-on-amazonwireless-150-on-february-11/:
Предполагаме, момчетата и момичетата в продължение на AmazonWireless хвърли им Atrix 4G продукт страница рано, защото - наред с други червени знамена - бутона купуват не работи, но един важен детайл можем да събере от него е, че те като че ли интерес продават го за $ 149.99 за нов договор, или 599,99 щатски долара извън договора. Сега, има няколко възможности тук; Първо, тъй като на страницата вероятно не е трябвало да бъде на линия, тези цени може да бъде само предположения или контейнери, но освен това, имайте предвид, че AmazonWireless и други трети страни безжичен търговци обикновено такса по-малко за устройства по поръчка от носители правя, така че ние ще очакваме това да бъде най-малко $ 50 по-пряко от AT & T. О, и още една хапка: в търсене на телефона на Амазонка разкрива възможна дата за освобождаване на 11 Февруари, което би било още по-агресивен от Мото е в края на февруари насоки . И отново, и още една Предполагам, че или контейнер от страна на Amazon ... но това е дата, която ще поддържа в задната част на главата си все пак.

[Благодаря, Роман]

Motorola Atrix 4G отива на AmazonWireless, $ 150 за 11 февруари -? Грешка първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари 2011 год. 20:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар