петък, 28 януари 2011 г.

Motorola ще даде възможност на 1080p видео Atrix 4G на запис в пост-започне обновяване на софтуера

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/motorola-will-enable-atrix-4gs-1080p-video-recording-in-post-la/:
Софтуерът на предстоящия Motorola Atrix 4G вече е била обект на някои кърмата (и преждевременно ) проверка, но ето някои доста по-конкретна информация за това, благодарение на собствените спец. страницата на дружеството за устройството. Както се оказва, Мото възнамерява да започне Atrix с някои от нейните "хардуерни подстригва възможности - по-специално си Tegra 2 , получени власт да се кодират 1080p съдържание - но ще ги доставят на потребителите в актуализация (надявам се скоро) след това. LG е Optimus 2X, което е изградено на базата на една и съща двуядрен чип от NVIDIA, е разходът за това време преди началото фука точно какви са тези 1080p умения кодиране може да доведе - и двете с видеозапис и чрез HDMI връзка - така че " Ще бъде Даунър за Мото феновете да научат, че техните освети нов К. няма да можете да съчетаете в самото начало. Тогава пак, когато мислим за това колко често телефонът създателите не успяват да използва пълния потенциал на хардуера си, може би просто трябва да се радваме, че 1080p способности идват на Atrix на всички, нали?

[Благодаря, г-н TechCrunch]

Motorola ще даде възможност на 1080p видео Atrix 4G запис в началото софтуер след обновяване първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми Януари, 2011 год. 02:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Motorola | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар