петък, 28 януари 2011 г.

VW потвърждава, че ще изгради хипер-ефективни XL1, Autocar получава за шофиране едно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/vw-confirms-it-will-build-hyper-efficient-xl1-autocar-gets-to-d/:
VW потвърждава, че ще изгради 313mpg XL1 дизел, Autocar получава за шофиране едно
Мислите, че Volkswagen XL1 концепция е твърде далеч, за да има някога да бъде построен? Кажи на момчетата в Wolfsberg. Немски източник Automobilewoche съобщава, че мениджъри Фердинанд Пийх и Мартин Винтеркорн потвърди, че двата автомобила ще бъдат произведени в малки количества, от една страна за Германия и по-късно пристигне в САЩ и Китай. Той е задвижван от дизелов двигател с по-малко от един литър работен обем, управление 313mpg комбиниран (това е царски, 260mpg използва американските части) гасенето само 48hp и слава Богу подпомага от 27hp електрически двигател. Не много, но достатъчно, за LB 1750 автомобила, което Autocar кореспондент Милтън Холоуей има за шофиране и каза чувства "напълно сортирани" въпреки двигател, който е малко раздрънкан. Това е дизел, все пак.

VW потвърждава, че ще изгради хипер-ефективни XL1, Autocar получава за шофиране едно първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми 1 2011 10:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Automobilewoche , Autocar | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар