петък, 28 януари 2011 г.

FCC предоставя LightSquared единствено наземни отказ, слага край на драмата LTE

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/fcc-grants-lightsquared-terrestrial-only-waiver-puts-an-end-to/:
Ако сте били след драма с LightSquared на заявление за изграждане на интегрирани широколентови услуги на едро / сателитна мрежа, че е време да напусне полето на тъкани и премахна на бонбони. Точно така, Федералната комисия по комуникациите окончателно приет условно освобождаване на компанията за допълнителна наземна компонент интегрирани правило услуга. С други думи, то даде LightSquared зелена светлина да предлагат единствено наземни телефони, в допълнение към сателитна услуга, доколкото намеса решаването на проблемите пред фирмата започва изграждане на мрежата си. Само преди две седмици, той изглеждаше като Федералната комисия по комуникациите може да удари за определяне на предложение за препоръка на Националната телекомуникационна и информационна администрация (NTIA), която предупреди за евентуални смущения в мрежата SMS с харесва на Министерството на отбраната на съобщенията. LightSquared мълчеше по време на обсъждане, но след решението на FCC, и двете страни даде палци до резултат. Честно казано, можехме да направим с по-топъл напред-назад, но ние ще оставим това на специалистите. По кое време е Bridalplasty отново?

Продължавам четене FCC предоставя LightSquared единствено наземни отказ, слага край на драмата LTE

FCC предоставя LightSquared единствено наземни отказ, слага край на драмата LTE първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми 1, 2011 10:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник LightSquared | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар