петък, 28 януари 2011 г.

VZ Navigator версия X почивки капак, добавя карти "виртуален град", социалните функции, както и по-

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/vz-navigator-version-x-breaks-cover-adds-virtual-city-maps-s/:
Плащане с месечна такса - или такса, за този въпрос - за завой по завой навигация на устройства, Android е чувствал доста неприятен, откакто Google Maps Navigation е случило, но Verizon все още се опитва да направи нещата по-интересни с най-новата версия на своя VZ Navigator продукт. Един бърз накратко характеристика на новия си "Версия Х" е горе на YouTube точно сега, и ние ще признаем, ние сме малко заинтригуван от някои от тези неща: реалистични 3D сгради в големите градове (за разлика от безличната кутии в Google Maps , ние си), някаква форма на мотоциклет възможност за онези времена, които не са GPS рецепция, сателитни карти, режийни улични знаци, социална интеграция за отдаване хора знаят къде сте, и цял куп мнения за персонализиране на опит . Ние сме стажантска книжка е едно и също $ 9,99 на месец, че Big Red такси в момента, но ще има и безплатна версия - VZ Navigator Карти - че премахва някои от луд функции. Ние чуваме това може да бъде официално обявено след няколко часа, така че повече информация ще бъде вероятно в тегли, а в същото време, следвайте пробив за видео тийзър.

[Благодаря, Misty]

Продължавам четене VZ Navigator версия X почивки капак, добавя "виртуален град" карти, социални функции, и по-

VZ Navigator версия X почивки капак, добавя "виртуален град" карти, социални функции, и по- първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми януари 2011 год. 00:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар