петък, 28 януари 2011 г.

Apple работа мнения точка за вградени възможности за NFC IPAD / iPhone

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/apple-job-posts-point-to-built-in-nfc-capabilities-for-ipad-ip/:
Уважаеми дами и господа от, хм, журито, ние имаме намерение да покаже - чрез слухове и косвени доказателства - че Apple може много добре да се сграда Nexus S-подобни способности NFC в следващото поколение на Iphones и iPads. Представяме на Вашето внимание експонати А, Б и В: три Apple обявите за работа, търси двама управители на световните платформи за плащане и един тест инженер за iPhone хардуер. Според първоначалното мнение, правото инженер притежава опит в двете ИКТ (информационни и комуникационни технологии) и RFID (радиочестотна идентификация), която е в основата на NFC. Подозрително, Apple премахна "ID" в "RFID" по някое време през последните 24 часа. Все още не е убеден от участието на Apple NFC? Помислете за това: управител на Apple на световните платформи за плащане е натоварена със задачата, защото "за анализа и разработването на нови видове плащане и процеси." Добре, така че там не е пушенето пистолет в очите, но малко невинно предположение никога не нарани никого.

Apple работа мнения точка за вградени възможности за NFC IPAD / iPhone първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми януари, 2011 08:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AppleInsider | източник Apple (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар