петък, 28 януари 2011 г.

HP главен изпълнителен директор: Нови продукти WebOS доставка седмици след 9 февруари показват, друг голям съобщение 14 3

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/hp-ceo-new-webos-products-shipping-weeks-after-february-9-revea/:
Той е бил за няколко месеца, тъй като Leo Apotheker взе първото място на HP след Марк провал Хърд , и то звучи като той има големи планове за компанията - говореше на Би Би Си, той казва, че се надява "един ден хората ще кажат" това е толкова готин като HP, "не" това е толкова готин като Apple. "" Как той планирате да правите това? Чрез ускоряване на кораба пъти, като за начало - за разлика от годината дългото чакане за HP Slate , Apotheker казва, че "когато прави HP обяви, че ще бъде готов да се кораб", и че новите продукти WebOS обяви на 9 февруари ще кораб само "няколко седмици" по-късно. Говорейки за 09 февруари случай, Apotheker заяви, че новата продуктова линия на таблетки и мобилни телефони ще има ново име, което попада под марката HP, което звучи като име Palm е свършено. (Ако трябва да предполагам, че ще бъде HP WebOS, но това е само предположение.)

На всичкото отгоре, че Би Би Си призовава 09 февруари само "започва пистолет", защото "таен отговор" Apotheker и "визия за това какво HP е в състояние в бъдеще" ще дойде на 14 март, където ще се опитаме да обединим голямата продукт на HP портфейла в съгласувана визия. Според Apotheker, размер на HP е нейната "основа на силата", и никоя друга компания продава всичко от сървъри, за да телефони начина, по който HP прави. Звучи изключително вълнуващо - и ако Apotheker може да потеглям, има шанс, който ще помня флирт Марк Хърд като най-доброто нещо, което ти се е случвало HP.

HP главен изпълнителен директор: Нови продукти WebOS доставка седмици след 09 февруари показват, друг голям съобщение 14 март първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми януари, 2011 година 11:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Би Би Си | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар