петък, 28 януари 2011 г.

таблетка на Fujitsu е лесно като чук, уютни като шал, и никога не надраскан като Windows 7 (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/fujitsus-tablet-is-easy-like-a-hammer-cozy-as-a-scarf-and-nev/:
Няма съмнение, че Meinolf Алтхаус води до определени личности от страна на иначе стоик шисти. Добре, че прекалено, тъй като идеята на Fujitsu и Microsoft размножаване стилус задвижване таблетка от заседание на грозно-бампинг не предизвика голямо вълнение в процъфтяващата таблетка пространство. Въведете г-н Алтхаус, който започва началото си урок с обяснение, че елементи за потребителя на софтуера трябва да се базира на разпознаване, а не на нещо, което помни. Знаеш ли, като чук (или нова плоча на Fujitsu), което е очевидно в неговата използваемост и функционалност. След това той се оприличава на текущата реколта на потребителите базирани таблетки за шоколади: те са много добър начин за консумация, но не прави в помощ със съдържание, за разлика от създаването основава плоча на Fujitsu-Windows, която е оптимизирана за корпоративни създаване на съдържание - електронни таблици, естествено, не музика , или илюстрации . Най-голямото събитие, обаче, трябва да бъде точка във видеото, където той се равнява на Windows 7 потребителски опит на "скърцащ" кухнята гъба, която е полезна за практическите задачи, като почистване на съдове. таблетка Fujitsu, той твърди, е "уютен" като благодарение копринен шал на специално изградена слой, който седи на върха на стандарта Win7 работния плот. Брилянтно. Ние ще взема две ... Meinolfs е това. Ще твърде след гледане на видео вградени след почивката.

[Благодаря, Хенсън]

Продължавам четене на таблетка Fujitsu е лесно като чук, уютни като шал, и никога не надраскан като Windows 7 (видео)

на таблетка Fujitsu е лесно като чук, уютни като шал, и никога не надраскан като Windows 7 (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми януари, 2011 05:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Face2Fujitsu | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар