вторник, 7 декември 2010 г.

Verizon Изпълнителен директор: 4G може да бъде "заместител" за дома интернет и кабелна, ще ускори кабел рязане

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/verizon-ceo-4g-can-be-a-substitute-for-home-internet-and-cabl/:
Понякога, ще трябва да се чудя, ако тези видове главен изпълнителен директор се плащат големите пари, само защото те могат да смятат, че техните собствени странни претенции. Последно да се опита и натиснете границите на доверчивост е Verizon Иван Seidenberg, който казал на един инвеститор конференцията, че той вижда наскоро представи компанията 4G предлагат като се превръща в "скромен заместител" за премия развлекателни услуги, дома, предлагани от кабелни и онлайн стрийминг компании. Той признава, че за сега новите LTE VZW мрежа ще се разглежда като допълнение, а не подмяна, свързани с нашия свят, но с течение на времето, Seidenberg очаква, че неговото присъствие ще бъде достатъчно, за да убеди повече хора да срязал . Може би тези, които ще намерите на $ 50 на 5GB таксата най-лесно за преглъщане, ще бъдат тези, които нямат мозък на всички - на хора в селските райони , за които кабелна широколентова все още не е опция. За останалата част от нас, ние ще изчакаме, докато икономиката започне да изглежда съвсем малко по-привлекателни.

Verizon Изпълнителен директор: 4G може да бъде "заместител" за дома интернет и кабелна, ще ускори кабел рязане първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми 12, 2010 11:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник NASDAQ | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар