вторник, 7 декември 2010 г.

ReWalk екзоскелета в продажба през януари, за цена, която не може да си позволи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/rewalk-exoskeleton-on-sale-in-january-for-a-price-you-cant-aff/:
Ние сме имали нашите очи на Argo медицински технологии " ReWalk за няколко години, още от екзоскелета влязох в изгледа с походка (и звук) зловещо напомня на RoboCop. Устройството тежи £ 7 и се състои от две скоби крак с автоматично стават и датчици за движение, една система, както и раница за провеждане на компютър, който контролира устройство и батерия, която трябва да продължи добрите три и половина часа. Освен като Paraplegics възможността да ходи, това лошо момче може да се използва за лечение на усложнения на здравето на тези, които не могат да ходят сами по себе си, включително и храносмилателната, сърдечно-съдовата и кръвоносната въпроси. След клинични проучвания в САЩ и Израел, устройството се дължи да излезе на пазара да се съвземе, центрове по целия свят през януари. Цената за един ще бъде в $ 100,000 марка.

ReWalk екзоскелета в продажба през януари, за цена, която не може да си позволи първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Декември, 2010 година 18:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DailyTech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар