вторник, 7 декември 2010 г.

Docomo предоставя японски таксита с WiFi, ДПУ, малки червени стикери

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/docomo-grants-japanese-taxis-with-wifi-psps-little-red-sticker/:
Docomo предоставя японски таксита с WiFi, ДПУ, малки червени стикери
Има много силно ефективни начини да се получи около Токио, но за посетителите таксита обикновено са в дъното на списъка. Водачите рядко говорят английски, а в сравнение с останалата част на света, те са доста скъпи (около $ 8 за да започнете, покачват от там). Но трябва да се окажете в една те са естествено изключително чист и изискан, че сложността получаване тласък сега от DoCoMo . 820 черно седани под наем в Токио ще бъде оборудвана с WiFi, свободно достъпни за клиенти, които не устоявам на задните седалки на автомобила си задници. 100 от колите дори ще са Sony PSP се върна там, което е странно, защото бяхме сигурен, че всички в Токио вече има един - или на ДС , най-малко. Тези специално оборудвани таксита могат да бъдат идентифицирани от червената стикери DoCoMo WiFi на вратите, така че не приемат нищо по-малко, без значение колко късно сте за тази KneuKlid концерт Романтика в Шинджуку.

Docomo предоставя японски таксита с WiFi, ДПУ, малки червени стикери първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми декември 2010 г. 10:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Akihabara News | източник NTT DoCoMo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар