вторник, 7 декември 2010 г.

Android 2.3 Пищен в снимки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/android-2-3-gingerbread-in-pictures/:
Вие не може да бъде в състояние да получи Android 2.3 натоварени на всеки от официалните капацитет на вашия Nexus един все още - или всеки друг телефон, за този въпрос - но на Google 2.3 SDK е вече на разположение, което означава, че емулатор приложен, също. Както при повечето емулатори за развитие, това е лишен-надолу подмножество на приложения и настройки, които ще видите на действително дребно устройство; общо взето, всичко, което остава е на абсолютния минимум Google цифри си фирми ще трябва да се код приложения. Във всеки случай, тъй като той може, забелязахме няколко неща, които стърчеше:
  • Като цяло, UI промени са изключително фина, и като цяло по-добро. Ние предпочитаме новата търси в лентата на състоянието, клавиатура и менюта над техните еквиваленти Froyo.
  • Ние не може да се получи усещане за подобрения - емулаторите е бавно като меласа за нас и наистина е с нулева влияние върху начина, по който ще се изпълнява от устройства.
  • Когато стигнете до края на превъртите списъка, от страна на списъка, който е достигнал края свети оранжево кратко, вероятно за да направи още по-очевидно, че сте на края. Дори и браузъра прави това - това е интересен ефект, който ни се хареса.
  • В нещастен камерата по подразбиране UI е абсолютно същата. Очаквайте на производителите да продължат да замени тази с диви изоставят.
  • Приложението Gmail не е включена в емулатор, така че не се страхуват, когато виждате на екрана изстрел на резба съобщения - това е "стандарт" имейл ап.
  • На върха на пръста по големина маркери за подчертаване на текст работи доста добре, включително и в браузъра. Изглежда, че те постоянно изчезват след няколко секунди и автоматично се посочат и / или копирате текста между маркерите, ние не сме продадени от това дали ни харесва, че поведението.
Ясно е, че на журито, докато ние имаме Nexus S здраво вкоренено в нашите ръце - но в същото време, вижте един куп снимки на пищен върши нещо в галерията по-долу.

Android 2.3 Пищен в снимки първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти 12, 2010 23:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар