вторник, 7 декември 2010 г.

DIY Star Trek-стил на въздуха задвижвани плъзгащи се врати са нещо от бъдещето, които могат да имат у дома си точно сега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/diy-star-trek-style-air-powered-sliding-doors-are-something-from/:
Така че, ние не се интересуваме от малък проект за обновяване у дома всеки сега и тогава, и това е едно сме сериозно обмисля. Instructables е написал "стъпка по стъпка ръководство за инсталиране на плъзгащи се врати, които се захранват от въздушен компресор , както и които изглеждат супер готино. Както ще видите във видеото, което е след почивката, това е доста проста идея, която изисква доста справедлива стойност на работа, но резултатите са много впечатляващи. В плъзгащи се врати са контролирани от група променлива и ключ, който може да заключи ги отвори или затвори и вратата се разполага с отдушник над нея за вентилация след операцията. Да, ние действително искаме един от тях.

Продължавам четене DIY Star Trek-стил на въздуха захранва плъзгащи се врати са нещо от бъдещето, които могат да имат у дома си точно сега

DIY Star Trek-стил на въздуха задвижвани плъзгащи се врати са нещо от бъдещето, които могат да имат у дома си точно сега първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми 12, 2010 00:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Instructables | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар