вторник, 7 декември 2010 г.

Работа, играят на един телефон: LG се съюзява с VMware за разполагане на Android телефони с виртуализация

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/work-play-on-a-single-phone-lg-teams-up-with-vmware-to-deploy/:
VMware е бъбри безпроблемно, секси виртуализация сред няколко операционни системи на един смартфон за известно време - и това е най-накрая получава възможност да се доставят в масово благодарение на ново партньорство с LG. Насочени към предприятието, Корея номер две телефонни машина - което навлиза в 2011 г. с голям тласък Android - ще бъде интегрирането на VMware виртуализация технология в някои от своите модели през следващата година, като се започне с Android, но потенциално преминаване към други платформи ( Windows Phone 7 идва веднага на ум), ако пазарът го изисква.

Може би си мислите, че е в състояние да виртуализира втора операционна система на телефона не са много от значение за потребителите, но и VMware има една точка: с смартфоните стават все по-на краен потребител явление, отколкото когато и да било, тя става все по-строги за ИТ отдели, които се продава служителите отказват от личните си телефони в полза на сигурна, управляват корпоративната условие алтернатива. С виртуализирани настройка, животът служебен телефон, както един апартамент в персоналния телефон - два телефонни номера, два пълни среда, и само на работната среда могат да бъдат контролирани от ИТ спецовете. В дългосрочен план концепцията е, че работниците и служителите могат да използват телефона си каквото и малко желание сърца - фирмите просто ще трябва да зареже си VMware настройка на върха и сте внезапно работата си телефон интегрирани. Следвайте почивка за прессъобщения и видео демонстрация на софтуер за виртуализация на VMware (на Nexus един, а не LG) в действие.

Продължавам четене труд, играят на един телефон: LG се съюзява с VMware за разполагане на Android телефони с виртуализация

Работа, играят на един телефон: LG се съюзява с VMware за разполагане на Android телефони с виртуализация първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми Декември, 2010 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар