вторник, 7 декември 2010 г.

Toshiba планира трио на таблетки за CES: по един за Android, Chrome OS и Windows 7

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/toshiba-planning-trio-of-tablets-for-ces-one-each-for-android/:
И какво, ако Либрето отпадна на общото съзнание почти толкова бързо, тъй като тя влезе, докато фолио 100 е достатъчно лошо, за да си голям търговец на дребно Великобритания да я прекрати ? Toshiba обещава, че ще има семейство на таблетки за нас до края на първата четвърт и 2011 план очевидно не се е променило. DigiTimes съобщава, че днес три нови плочи на Toshiba са определени за дебюта си на CES в едномесечен срок една, две от тях оборудван с 10,1-инчови екрани и трета размер на 11,6 инча. "Майкрософт" Windows 7 и на Google Chrome OS и Android ще отговаря за всеки един от тези нови таблетки "операционна среда, което показва, че Toshiba - подобно на останалата част на света - все още предстои да се мнението си за това, което най-добрите таблетка OS там е. Трябва да знаете повече само за няколко седмици.

Toshiba планира трио на таблетки за CES: по един за Android, Chrome OS и Windows 7 първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми Декември 2010 08:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigiTimes | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар