вторник, 7 декември 2010 г.

Спайдърмен рестартиране се хвърля в червено EPIC 3D, е Джейсън Шварцман всички видове развълнуван

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/spider-man-reboot-is-being-shot-in-red-epic-3d-has-jason-schwar/:
Вие знаете, че неозаглавен Спайдърмен проект, който е определен за съживяване на поредицата в един момент през 2012 г.? Да, това е като е бил прострелян в 3D (не новини), като използвате 3ality платформите и RED EPIC камери (superhotawesome новини). Питър Джаксън вече загреба 30 епоси да му помогне да стреля си следващото голямо предприятие, "Хобит", в 3D, но той е бил пребит до цифровия удар за операторско майсторство от производителите на следващото движение Спайди, които са в ъгъла една четвърт от камери и всъщност започва да снима с тях на снимачната площадка вчера. Джейсън Шварцман, дневни актьор и видеозаснемане на нощта онази, е да възхвалява добродетелите на използването на такива съоръжения върху фантазия на RED форуми, които са налице и той обещава неговият екип ще направи допълнителни коментари подробно описание на потребителския опит. В малко по-малко вълнуващо RED новини, Скарлет S35 е преименуван на EPIC Lite и ще страдат от катаклизми като на характеристиките му и промяна в цената - хит на линковете по-долу за повече.

[Благодаря, Антъни ]

Спайдърмен рестартиране се хвърля в RED EPIC 3D, е Джейсън Шварцман всички видове развълнуван първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми декември 2010 07:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник REDUSER.net (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар