вторник, 7 декември 2010 г.

MantaroBot TelePresence робот работи чрез Skype, обижда нашата естетически чувства

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/mantarobot-telepresence-robot-works-via-skype-offends-our-aesth/:
Ние не виждам много на това място от Mantaro, инженерна и развойна компания, която обикновено работи за неща като системи за управление на мрежата и ключ за далекосъобщенията. Ето защо ние бяхме приятно изненадани, когато от компанията обявиха, достъпна робот TelePresence . Как достъпни, те питам? Е, в един пазар, където тези неща могат лесно разходи и повече от десет бона, MantaroBot може да бъде ваш крайна скорост 3500 $. За съжаление, в един пазар, където тези неща могат лесно да струва над десет бона, MantaroBot също изглежда, че разходите краен размер 3500 щатски долара. Но знаете ли какво? Понякога човек трябва да изберете функцията над формата. И това, което получаваш тук е много проста: отдалечения оператор и координира изпълнението на робот и общува с помощта на Skype Plug-in (PC само), която също дава възможност на 180 градуса преместване и накланяне на борда камера HD. Това лошо момче разполага инфрачервени сензори за засичане на препятствия, мониторинг на линия за връзка (ако отидете в офлайн режим, MantaroBot спира на негово място) и др. В наличност в момента. PR след почивката.

Продължавам четене MantaroBot робот TelePresence работи чрез Skype, обижда нашата естетически чувства

MantaroBot TelePresence робот работи чрез Skype, обижда нашата естетическа чувствителност първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми Декември, 2010 година 10:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Mantaro | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар