вторник, 7 декември 2010 г.

Google Nexus S преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/google-nexus-s-preview/:
Ние сме тук, в D: Потопете се в Mobile конференция в Сан Франциско, и ние току-що сте имали възможност да се нашите все по-любящи ръце цяла късно вундеркинд на Google, на Nexus S . Както вероятно сте вече чете и разглежда , устройството се очаква да бъде на следващия телефон флагман спортни чисто Google опит. Това е, пълен на Android 2.3 (известен още като Пищен ), спортни едва доловимо преработен интерфейс, дизайн за употреба, и хвалят някои потенциално много нови функции, като поле в близост до комуникация съвместимост (хардуер, позволяващи - и този хардуер наистина разрешение). Говорейки за гайки и болтове, телефонът не е мърляч, похвали всички дизайн настроения на невероятно популярен Galaxy линия на Samsung S, но ги опаковка в по-тясно, тънки, по-бързо пакет.

Както можете да видите на снимките и видеото по-долу, прекарахме известно време с най-новите Nexus, и ние сме направили някои професионални наблюдения - така че следват заедно след почивката, за да получите пълна лъжичка.

Продължавам четене Google Nexus S преглед

Google Nexus S преглед първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми декември 2010 година 03:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар