вторник, 7 декември 2010 г.

Samsung прави Android 2.2 мида, освен ако не сте в Китай, не може да го има

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/samsung-makes-an-android-2-2-clamshell-unless-youre-in-china/:
Това не е всеки ден виждаме старата школа мида работи с Android, и наистина, има голяма причина за това: когато цялата си интерфейс е сензорен ориентирана, пускането на екран на няколко сантиметра от палеца на потребителя е използваемостта кошмар, чакащи да да се случи. Във всеки случай, тъй като той може, на Samsung разточва доста сложни нова папка в Китай под името SCH-W899, който включва не един, а два отделни 3.3-инчов AMOLED Супер дисплеи от двете страни на горната половина на телефона. Ти имаш 5-мегапикселова камера, 512 MB на съхранение на борда разширяема с 32GB микроб слот, CDMA EV-DO съвместимост за служба на China Telecom, GSM роуминг способности, и - разбира се - вид връзка, че идва само с с помощта на телефон със златни акценти. Не можем да очакваме да видим това в Западното полукълбо с изключение на редки внос, така че ако сте били мислене за получаване на сбирка в телефона Android бизнес, може би няма по-добро време. Доходен, което чуваме.

Бонус точки: преброите безвъзмездно факли обектива на официалната страница на продуктите на телефона.

Samsung прави Android 2.2 мида, освен ако не сте в Китай, не може да има той първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми Декември, 2010 год 05:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Akihabara News | източник Samsung Китай | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар