вторник, 7 декември 2010 г.

Пищен ROM и започнете да готвите за Galaxy S, EVO 4G, и др; клавиатура пренесли за вкоренени андроидите

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/gingerbread-roms-start-cooking-for-galaxy-s-evo-4g-et-al-keyb/:
Можете да имате своя съмнения за това, кога си машина телефона най-после ще се наоколо да създаде една Android 2.3 Update (март, ако сте с HTC, юни, ако Samsung, 2017, ако сте имали нещастието да притежавате Sony Ericsson), но на смартфон общност "Развитие" не работи, че бавно. Момчетата, които строят по поръчка дискове само за чист гордост от нея вече са започнали работа по предоставяне на пищния на собствениците на Samsung Galaxy S и HTC EVO 4G и Wildfire . Всичко това е в много зараждащата етапи и предупреждения изобилстват, че трябва да инсталирате само тези дискове, ако имате намерение да допринесе за процеса на развитие, но тя не ни дават надежда за консумативи новата операционна система в не толкова далечното бъдеще. Едно нещо, което не изглежда готов да се излапа се, обаче, е пищен на нова софтуерна клавиатура - ще намерите връзка за изтегляне и инструкции за инсталиране на Droid-Life линка по-долу, просто не забравяйте да доведете корени телефони Android заедно.

[Благодаря, Яков]

Пищен ROM и започнете да готвите за Galaxy S, EVO 4G, и др; клавиатура пренесли за вкоренени андроидите първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми 12, 2010 02:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BriefMobile | източник XDA-фирми (Galaxy S) , (EVO 4G) , (Wildfire) , Droid-Life | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар