вторник, 7 декември 2010 г.

Netflix пренесли WebKit на PS3 да се даде възможност HTML5 екстри, динамично обновяема UI

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/netflix-ported-webkit-to-the-ps3-to-enable-html5-goodies-a-dyna/:
Netflix причинило много главата чесане през октомври, когато започна пускане в действие на новите си дискове без Netflix опит за PS3. А именно, различните хора са получаването на различни потребителски интерфейс , и там не изглежда да има рима или причина за диференциация. Е, оказва се, Netflix е огъване малко от HTML5 мускули, бързо тестване различен опит да се види кои от тях работи най-добре за потребителите, без да трябва да пускам ап новини или сървърни промени настани своите нерешителност. Очевидно, инженери Netflix всъщност пренесли WebKit на PS3 да правят всичко това е възможно, и се надяваме, че това е знак за неща, за да дойде в iPhone HTML5, IPAD и Android приложения - които вероятно биха могли да използват някои сериозни sprucing, или дори малко на разпръснати бързо прототипиране само за облекчаване на монотонността. Това е също така изглежда е добра новина за други приложения, PS3, които могат да разчитате на рамката - вероятно базирани VUDU собствените HTML5 UI се възползваха от това, когато той се приземи на PS3 през ноември . Това, което бих любовта е, ако Sony и Google са тайно в тайно споразумение да се приведе изцяло на Chrome и диван-приятелски Google TV интерфейс с него. Ей, ние може да мечтае, нали?

Netflix пренесли WebKit на PS3 да се даде възможност HTML5 екстри, динамично обновяема UI първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми Декември 2010 година 04:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink eHomeUpgrade | източник Netflix | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар