понеделник, 31 януари 2011 г.

ZMP е град тренажор експеримент е на водача от колата, поддържа каска за всеки случай (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/zmps-city-simulator-experiment-takes-the-driver-out-of-the-car/:
ZMP е град тренажор експеримент е на водача от колата, поддържа каска за всеки случай (видео)
ZMP е направил страхотни неща в миналото - и, с изключение може би Miuro , на неустановени IPod док, че си осигури PMP винаги ще бъде точно на място. В последно време компанията се фокусира предимно върху самостоятелно шофиране автомобили като RoboCar MeV , и докато това малко със сигурност няма шофьор, че водачът не е в действителност в колата. Това е потенциален революция пътното платно. Само си представете да може да участва в сутрешното си пътуване от безопасността на собствения си дом! Точно сега това е само малка кола RC (не за разлика от Malte Jehmlich на TelePresence Wipeout от миналата година) да бъде управлявана от това, което изглежда като Logitech Driving Force GT , което се надяваме, че следващата Gran Turismo предлага режим като този - минус шапки .

Продължавам четене ZMP's City тренажор експеримент е на водача от колата, поддържа каска за всеки случай (видео)

ZMP е град тренажор експеримент е на водача от колата, поддържа каска за всеки случай (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви януари 2011 г 15:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник zeromomentpoint (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар