понеделник, 31 януари 2011 г.

AMD има 5W APU Fusion за въвеждане на бъдещата си таблетка на избора

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/amd-has-a-5w-fusion-apu-to-put-in-your-future-tablet-of-choice/:
Същото събитие Сингапур, който ни изведе нашите първи поглед на AMD Radeon HD 6990 внушителни Също така е бил на сцената за първата показва компанията на нови, още по-ниски задвижвани Fusion APU. Редовното двуядрени Онтарио ( C-50 ) вариант изисква 9W бюджет власт да работи, но на AMD успяха да се свие, че до 5 W в чип, специално предназначени да бъдат използвани под формата на таблетки. Тактова честота 1GHz и остава в основата брой не е набран докосна, но контролер на паметта е dumbed надолу и периферни пристанища са намалени до един от всеки тип. Тази опростена С-50 вече е намерило дом в инчов Windows на Acer 10,1-7 таблетка и се окаже достоен популярни сред производителите търсят алтернатива на x86 следващите приливна вълна на ARM-базирани устройства.

AMD има 5W APU Fusion за въвеждане на бъдещата си таблетка избор първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви Януари 2011 06:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Softpedia , Netbook новини | източник PC Watch | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар