понеделник, 31 януари 2011 г.

живеят плочки Windows 7 Телефон се превърна в доста убедителни IOS тема (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/windows-phone-7s-live-tiles-turned-into-a-pretty-convincing-ios/:
Ако достатъчно да видя мрежи и папки на статични (Календар ап изключи, разбира се) иконите на iDevice? Ами, ето една възможност да облекчава си скука: една Windows 7 Телефон тема за iPhone и лаптоп лампа. Ще естествено трябва да си JailBreak IOS ръка, за да го restyle чак толкова драматично, но след като го направите, вие ще имате всички благородни приложения сортирани в чист азбучен купчина на един екран, с останалите търпеливо чакат за вашите персонализации и живеят избор плочки. Това е един добре изглеждащ малко Министерството на отбраната, трябва да кажем, и това е в момента преминава през бета тестване, така че защо да не вземете своя iPhone и да видим дали тя може да оцелее след оближе на боя Microsoft без самостоятелно изгарят?

Продължи четене Windows 7 Телефон живее плочки се превърна в доста убедително IOS тема (видео)

7 живее плочки Windows Phone се превърна в доста убедително IOS тема (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви януари, 2011 03:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник modmyi | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар