понеделник, 31 януари 2011 г.

Intel намира Sandy Bridge недостатък чипсет дизайн, пратките се спря и припомня началото

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/intel-finds-sandy-bridge-chipset-design-flaw-shipments-stopped/:
Intel намира Sandy Bridge недостатък чипсет дизайн, пратките се спря и припомня началото
Един от проблемите, изискващи "силициев доза" е лоша новина в чипсета бизнеса, и за съжаление това е, което Intel се обявява. Новата 6-та серия Intel чипсети, Cougar точка , е установено, че имат недостатък, нещо да се направи с контролер SATA. Intel се посочва, че пристанищата могат да "влоши с течение на времето", което води до лошо I / O производителност надолу по пътя. Всички пратки са се спря и оправи се прилага за нови доставки, но това звучи като припомня ще започнат скоро за хората с този тиктака бомба със закъснител в силиций. Не е критичен проблем в момента, обаче, така че ако сте собственик на Sandy Bridge Core i5 и Core i7 система поддържа компютри с доверие, а се очакваше за оттегляне предизвестие, но това е лоша новина за долната линия на Intel: дружеството се съветва един $ 300 милиона удара на приходите.

[Благодаря, Мат]

Продължавам четене Intel намира Sandy Bridge дизайн недостатък чипсет, пратките се спря и припомня началото

Intel намира Sandy Bridge дизайн недостатък чипсет, пратките се спря и припомня началото първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви яну 2011 10:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар