понеделник, 31 януари 2011 г.

HTC мълния говори, че се удря Best Buy 14 февруари, без мобилни избухлив или Skype видео?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/htc-thunderbolt-rumored-to-be-hitting-best-buy-february-14th-sa/:
В HTC мълния може да са били официално обяви връщане на CES, но все още има доста малко не знаем за телефона, а именно - на цена или дата на излизане. Сега поне имаме това, което изглежда да е доста солидна намек от последните, обаче, благодарение на по-горе снимка на Best Buy инвентаризация екран, който показва една дата на склад на 14 февруари. Ще се отбележи, че на екрана всъщност не говорим за HTC мълния навсякъде, но някои sleuthing от хора в Централна Android показва, че кода на продукта отговаря на някой намери на полето мълния, че се появи в последните ръце "на видео. Обединяване на този слух е отделен един от Droid живот, който е получил някои предполагаеми автентични материали Verizon, които предполагат мълния няма да бъде корабоплаване с мобилни избухлив функционалност поддръжка при пускането на пазара, както и че видео Skype разговор няма да бъде активиран първоначално от двамата. Нито дума за причина за закъснение (ако действително е един), но и двете функции ще изглежда да се даде възможност в един момент, и ще има очевидно се контейнер икона в случай на Skype, че ще покаже "очаквайте скоро", което, ако това е пуснат.

HTC мълния говори, че се удря Best Buy 14 02, без мобилни избухлив или Skype видео? първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 януари 2011 год 23:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Phone Arena | източник Android Централна , Droid Life | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар