понеделник, 31 януари 2011 г.

Samsung казва Galaxy Tab продажби на потребители, всъщност "много малки"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/samsung-says-galaxy-tab-sales-to-consumers-actually-quite-small/:
Когато е таблетка се продава, не всъщност е таблетка продават? Когато това е Galaxy Tab , както изглежда. Тъй като Street Journal доклади стена, тези два милиона Galaxy Tabs , че Samsung съобщава, че са "продадени" през четвъртото тримесечие на миналата година не са били очевидно реалните продажби на потребители, а само продажбите на дистрибутори (което е съвсем друг въпрос). Още по-изненадващо, на Samsung Ли Йонг-хи е обяснено на приходите разговор в петък, че т. нар. "разпродажба" продажби на клиенти, са всъщност "много малки", но тя няма да предостави определен брой. Донякъде объркващо, обаче, тя също така по-късно отбелязва, че докато "разпродажба не е толкова бързо, колкото очаквахме", Samsung все още вярва, че продажбите за потребителите са били "много добре", и че е "много оптимистично" за 2011 година.

Samsung казва Galaxy Tab продажби на потребители, всъщност "много малки" първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви Януари, 2011 12:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар