понеделник, 31 януари 2011 г.

HTC мълния може да бъдат намалени едновременно на глас и данни в 3G в края на краищата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/htc-thunderbolt-might-be-getting-simultaneous-voice-and-data-on/:
Няма да лъжа, ние сме доста скептични по отношение на слуховете засега, че HTC мълния ще има поддръжка за едновременен пренос на глас и данни по EV-DO - SVDO , както е известно - включен. Може би повече от всеки друг превозвач в САЩ, Verizon се ползва с репутация за изпитване на живите съзнание на устройствата и заключване на хардуер, който не отговаря на нейната надеждност стандарти, и така бяхме малко подозрителен на някои предполагаеми изтече вътрешна комуникация не много отдавна отдаване под наем повторения знаете, че въпреки че тя ще бъде активирана, тя не трябва да се обсъжда, тъй като не предлагат "опит ... в съответствие с [им] марка." Е, ние току-що са били давани на втори документ, който разполага със същите думи, така че тя изглежда като това може да е реално в края на краищата - и нещо повече, тя има осъвременяване пустословие се посочва, че мобилните възможности гореща точка ще бъде на разположение при пускането на пазара, противоречи на други течове витае днес. Този конкретен документ е с днешна дата, така че се чувстваш добре, че информацията е актуална - и ако не друго, то трябва да се вземат потенциални купувачи мълния по-развълнувани от всякога.

[Благодаря ти, Давид]

HTC мълния може да бъдат намалени едновременно на глас и данни в 3G след като всички първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви януари 2011 13:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар