понеделник, 31 януари 2011 г.

Inhabitat на седмица в зелено: централата може да карате ски, и в орбита около Nanosail на НАСА-D

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/inhabitats-week-in-green-the-power-plant-you-can-ski-and-nasa/:
Всяка седмица нашите приятели от Inhabitat набележи най-интересно от седмицата зелено развитие и чисти технологии новина за нас - това е седмицата на зелено.

Тази седмица видяхме нови хоризонти зората за зелен транспорт, както на НАСА Nanosail-D става първият космически кораб слънчеви спре в орбитата на Земята и на президента Обама отправя покана за един милион електрически превозни средства в неговия членка на Съюза Адрес . Ние също тест караше наскоро пусна електрически Mini Cooper и се погледнете в няколко пробива транспорт, който може да почисти автомобилните емисии - изследователи разработиха замърсяването на въздуха при гасене на пътя лечение и цели енергетиката твърди, че е създал без вредни емисии газове , че струва $ 1,50 за галон.

Други новини от тази седмица Катар демонстрирани проекти за 9 устойчиво стадиони за Световното първенство и 2022 BIG разкри плановете си за растителна опаковани отпадъци до електроцентралата , че удвоява като ски писта. Супер градове са във възход в Азия като Китай обяви плановете си за изграждане на мега-град с размерите на Швейцария и SOM представи общ план за авангардни зелени технологии град за Ханой. От друга страна, е архитектура на Дубай е над замира бързо, по което докладът показа, че емирството света с форма на архипелаг от острови потъва в морето.

Ние също така представи най-новите технологии в областта на преносимите като те изведе брилянтен Пожарна iPhone ап , който стои за спасяването на човешки живот, и ние закръгля нашите пет любими телефон за зареждане зелени джаджи . И ако търсите за случая, да го носите всички в, вижте тези шик ватирани IPAD торбички - просто нещо да си комплект уютни и защитени по време на месец виелици това.

Седмица Inhabitat в зелено: централата може да карате ски, и в орбита около Nanosail на НАСА-D първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 Яну, 2011 21:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар