понеделник, 31 януари 2011 г.

Pantech на UML290 LTE модем за Verizon получава официална подкрепа Mac

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/pantechs-uml290-lte-modem-for-verizon-gets-official-mac-support/:
Въпреки, че това е съществували преди от използваеми рана , на Pantech UML290 модем USB - една от само две устройства стартира досега за Verizon на LTE мрежа - най-сетне е благословен с официален Mac OS водача. Какво означава това? Е, технически погледнато, това означава, че това е първия път, Mac потребителите се получава никакви LTE любов в САЩ било - макар и с този Samsung резервационни мобилни гореща точка на хоризонта, USB модеми може да бъде труден продажба на този етап. На светло бележка, наличието на водача днес означава, че Verizon победи своя собствена оценка на февруари; UML290 е колега на от LG, на VL600, все още е Windows-само, че ние си представя, че ще удари най-добре.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Pantech на UML290 LTE модем за Verizon стане официален Mac подкрепа първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви януари, 2011 година 14:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Verizon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар