понеделник, 31 януари 2011 г.

NewerTech адаптер превръща ESATA в USB 3.0, прави наследство външни твърди дискове се чувстват младите отново

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/newertech-adapter-turns-esata-into-usb-3-0-makes-legacy-externa/:
Има прах-син USB 3.0 порт на страната на лъскава новия си компютър, шепне името ти, но просто не може да си позволи да замените много добро ESATA външен твърд диск за по-голяма съвместимост. Може просто да устоят на изкушението изцяло, но ако имате нужда от скорост, има и USB 3.0 адаптер за ESATA с вашето име върху него, и то просто може да дойде в случай NewerTech. Разбира се, Addonics, Siig и Bytecc продават сходни, но тъй като всичко USB посочва, NewerTech е подготвителна работа тук, сравнителен анализ на кабела да се уверите, че това може да се справи 206.4MB / сек пише и 247MB / сек прочитания. Това е достатъчно да се справят с най-твърди дискове, и трябва да бъдат изцяло покрити, когато става дума за нещо с предене магнитни плочи. Ще го намерите за $ 30 тази седмица в харесва на OWC.

Продължавам четене NewerTech адаптер превръща ESATA в USB 3.0, прави наследство външни твърди дискове се чувстват младите отново

NewerTech адаптер превръща ESATA в USB 3.0, прави наследство външни твърди дискове се чувстват младите отново първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви януари, 2011 г. 01:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Всичко USB | източник По-нови технологии | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар