понеделник, 31 януари 2011 г.

Ford Focus Electric малко вероятно да подкрепят DC бързо зареждане, по-бавно, отколкото в листата в края на краищата?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/ford-focus-electric-unlikely-to-support-dc-quick-charging-slowe/:
Ford Focus Electric малко вероятно да подкрепят DC бързо таксите, за да бъде по-бавно, отколкото в листата в края на краищата?
На откриването на CES , Форд пропусна няма възможност да говоря за способността на неговите Фокус Electric да се зарежда през половината от времето на Nissan Leaf при свързване към ниво 2 (220 - 240V) зарядно устройство, от сорта, че Best Buy с удоволствие ще инсталирате за вас само 1 499 $ . Три до четири часа е всичко, то трябва да бъде наистина впечатляващо в сравнение с осем часа на листа трябва по едно и също напрежение. Въпреки това, историята не свършва дотук, тъй като в листата има още един трик в ръкава си: DC бързо зареждане чрез CHAdeMO стандарт. Това дава 80 мили обхват само за 30 минути и, без да е световен стандарт все още, това е със сигурност се опитват да бъдат . В SAE работи по своя собствена DC бързо зарядно стандарт, и това е пони Ford се опитва да върна, като каза:
Бързо зареждане няма да бъдат включени в Фокус Electric до промишлен стандарт е определен от SAE. Веднъж одобрен / признат стандарт е налице, ние ще работим за подготовка на автомобила готов за [то].
Това ни оставя с двата въпроса. На първо място, ще SAE ще получите своята норма, завършени преди Форд получава Фокус Electric приключи? На второ място, ще SAE стандарт да бъдат съвместими с японски стандарт CHAdeMO? За съжаление, нашата магия осем топката не е като нас се надявам от всяка сметка.

Ford Focus Electric малко вероятно да подкрепят DC бързо зареждане, по-бавно, отколкото в листата в края на краищата? първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви Януари 2011 09:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PluginCars.com | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар