понеделник, 31 януари 2011 г.

LG Г-Slate прави гост на канал MysteryGuitarMan в YouTube (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/lg-g-slate-makes-guest-appearance-on-mysteryguitarmans-youtube/:
промоционална стратегия на LG за G-Slate изглежда е да се поддържа официално майка за него, а отдаването под наем случайни псевдо-знаменитости го дразни в кратки проблясъци. Преди седмица, K-поп изпълнител Seungri ни даде първото ни наблюдение на двойна камера масив на гърба на Г-Slate, който днес направи триумфално завръщане на YouTube, с любезното съдействие на една MysteryGuitarMan. В задната част на устройството тук не изглежда идентичен с този в Seungri на видео, но метални ленти отделяне на камери и неговите "с Google" търговска марка изглежда почти идентично с това LG е на гърба на своята Optimus 2X смартфони Android. Ние сме също така виждам един LED светкавица за първи път, има няколко неидентифицирани конектори в долната част, най-малко един от тях биха могли да спомогнат докинг в хоризонтален режим, и ние да се види на таблетката в профил за представа за това колко тънка е то. Видео след почивката.

Продължавам четене LG Г-Slate прави гост на канал в YouTube MysteryGuitarMan (видео)

LG Г-Slate прави гост на канал в YouTube MysteryGuitarMan (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви Януари 2011 год. 02:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ KevinLyHD (Twitter) | източник MysteryGuitarMan (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар