понеделник, 31 януари 2011 г.

CE О, не, че не! "Game Over" Netgear шефа покани за Microsoft, поради iPhone работни места "" егото "не поддържа Flash

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/ce-oh-no-he-didnt-netgear-boss-calls-game-over-for-microsof/:
Не мога да кажа, че Патрик Ло е име, което веднага звънна всички звънци наоколо. Той със сигурност не е толкова разпознаваема като Netgear, компанията, която е председател и върховен правила. Но момчето е той удари нашата радарните екрани тази сутрин. Ето имаше много критики за разпространение на около Microsoft и Apple лагери по време на пресконференция днес обяд в Сидни. О къде да започна? Нека започнем с "Майкрософт", и твърдят, Ло, че "Microsoft е по - играта свърши, от моя гледна точка", при сравняването на Windows 7 Телефон е възможно да се конкурира с Android и iPhone. Под съмнение, а не с Redmond на Windows 7 и MS Office брой крави подхранва силното желание на Microsoft да изпълни на новия си мобилен стратегия .

Ло се обърна му забележителности на Apple, като това да се каже по темата за отказа на Apple да подкрепят Adobe Flash за мобилните си устройства: "Каква е причината за него в кошчето Flash Няма причина, различна от его?". Странно, ние решихме, че тя се дължи на производителност, сигурност и консумация на енергия въпроси. Ето по-късно добавя: "След като Стив Джобс си отива, което вероятно не е далеч, а след това Apple ще трябва да направи стратегическо решение дали да се отвори платформа." Висока класа. Хит на източника връзката по-долу, ако ти си просто искат да чуят как "затворени" системи се мерят с "отворени" системи всичко отначало.

CE О, не, че не! Играта свърши "Netgear шеф призовава" за "Майкрософт", "его" причина iPhone работни места "не поддържа Flash първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви януари 2011 год. 04:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник В Syndney Morning Herald | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар