вторник, 4 януари 2011 г.

VXP видео Sigma най-накрая носи "професионален клас" мащабиране на потребителите кутии

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/sigma-finally-brings-professional-grade-vxp-video-scaling-to-c/:
След закупуване на Gennum и VXP видео технология на обработка през '08 , Sigma Designs най-накрая успя да си обувалка "професионален клас" мащабиране (по-рано в сен високи цени кутии от Kaleidescape и Mark Levinson ) в чипа, предназначени за потребителите, определени-горната кутии. В SMP8910 система-на-чип твърди, че е достатъчно мощност за всякакви над горната молба или мидълуер, а обработката VXP почиства видео достатъчно добре, за да иска Netflix потоци от по-високо качество, отколкото на конкурентни хардуер и намалява отблясъците на 3D съдържание. Ние ще трябва да се види действително чипа по време на работа в Blu-Ray плейър, интернет телевизия кутия или подобно устройство за да се прецени възможността за себе си, но ако това е достатъчно добра за да се направят някои хора считат $ 4,000 DVD плеър и се предлага за по-разумни цена приложения, то ние сме в слух.

Sigma-накрая носи "професионален клас" VXP видео Продължавам четене мащабиране на потребителите кутии

носи "професионален клас" VXP видео Sigma накрая мащабиране на потребителите кутии първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти Яну 2011 04:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар