вторник, 4 януари 2011 г.

OnLive се превръща в Vizio VIA ап Plus, предназначени за телевизори, таблетки и телефони

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/onlive-turns-into-vizio-via-plus-app-destined-for-tvs-tablets/:
В OnLive MicroConsole е един от начините да получите стрийминг определи играта, но тук идва Vizio с четири повече - телевизионна компания сделка просто показа, че тези чисто нови VIA Plus HD телевизори и Blu-ray плейъри (както и , че VIA Таблетка и VIA Телефон ) ще дойде с OnLive на борда. Въпреки работи като интернет приложение на върха на съществуващия хардуер Vizio, ни се казва, че услугата ще подкрепят пълното 1080p резолюция, стереоскопичен 3D изображения, както и ниско-латентни OnLive е безжична gamepads също - като на единици Vizio очевидно ще подкрепят IEEE 802.15.4 . Докато журито все още вън, когато OnLive ще бъдат на сцената на сензорни екрани , главен изпълнителен директор Стив Пърлман казва, че някои игри са в процес на адаптиране в подкрепа на докосване в момента, и че таблетките, които поддържат външни контролери игра също може да използвате OnLive нормално. Ние също имам още една добра новина за тълпата за домашно кино, както OnLive е подписано споразумение с SRS, като 5.1-канален съраунд звук като безплатен ъпдейт за всички потребители OnLive в началото на следващата година. Защото там нищо подобно като ушите бомбардиран от всички посоки с цифрова експлозии. PR след почивката.

Продължи четене OnLive се превръща в Vizio VIA ап Plus, предназначени за телевизори, таблетки и телефони

OnLive се превръща в Vizio VIA ап Plus, предназначени за телевизори, таблетки и телефони първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари, 2011 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар