вторник, 4 януари 2011 г.

Amazon обещания таблетка специфични Kindle приложение за Android и Windows плочи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/amazon-promises-tablet-specific-kindle-app-for-android-and-windo/:
Можете да четете Amazon купени книги на вашия запаля , вашият компютър , вашият Mac , си мобилни , и дори в IPAD . Сега е време да ги има, съдържаща се в съобразени с прилагането на вашия Android и Windows, както и таблетки. Amazon току-що обяви намерението си да въведе безплатно приложение за четене на Kindlebooks за устройства, работещи с Google и Microsoft, операционни системи, което ще разшири списъка съвместимост устройство като година продължава. Amazon специално отбелязва, че тези програми са предназначени за предстоящите устройства, които може би предвещава по вид на таблетки тежки години ние ще бъдем като него. Напред миналото почивка за пълното съобщение.

Продължавам четене Амазонка обещания таблетка специфични Kindle приложение за Android и Windows плочи

Amazon обещания таблетка специфични Kindle приложение за Android и Windows плочи първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари 2011 г 09:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар